Apparaten en accessoires
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
rode bieten in stukken400 g
-
aardappelen in stukken200 g
-
eendenborstfilets vel reeds ingesneden, klaar om te bakken2
-
passievruchten2
-
fleur de sel naar eigen smaak2 snuifjes
-
witte balsamico azijn10 g
-
boter40 g
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
932.8 mg
Eiwitten
43.5 g
Calorieën
2178.8 kJ /
521.5 kcal
Vetten
28.3 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
9.3 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Ninguna valoración
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Ninguna valoración
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Beef laab
1h 5min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min